Over deze site

Tussen Ons Hoef en Haag is de dorpskrant van Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag. De dorpskrant wordt huis-aan-huis bezorgd bij alle woningen en bedrijven in Hoef en Haag, en in Hagestein bij alle adressen die tot het “plan Hoef en Haag” horen (o.a. de huizen aan de Hoevenweg in Hagestein).

De website tussen tussenhoefenhaag.nl is in het leven geroepen om te dienen als archief voor de dorpskrant, en geïnteresseerden binnen en buiten Hoef en Haag de gelegenheid te geven de dorpskrant te lezen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over de dorpskrant of ben je geïnteresseerd in het indienen van een artikel? Neem dan contact op met de Dorpsvereniging via dorpskrant@onshoefenhaag.nl.

Adverteren

Om de lasten van het drukwerk te verlagen bieden wij ondernemers advertentieruimte aan. Helaas kunnen wij vanwege de stijgende drukkosten niet langer kosteloos ruimte bieden voor advertorials. Deze zijn nu tegen betaling aan te vragen. De tarieven voor advertenties en advertorials kun je hier vinden. Contactpersoon voor advertentieverkoop is christiaan.nelemans@onshoefenhaag.nl

Reacties

Knap gedaan! Mooie lay-out. Heel professioneel.

J van Leest-Holleman

Bedankt voor de bezorging, ziet er heel professioneel en verzorgd uit. Complimenten.

V Krooder

Wát een fantastische nieuwsbrief. Deze is met zoveel liefde en zó professioneel gemaakt. Ik vind het een enorme eer om erin te mogen staan met onze nieuwe mondzorgpraktijk in Hoef en Haag; Nieuw dorp aan de Lek. Een stevig applaus gaat uit naar zoveel vrijwilligers die deze brief gemaakt hebben. Dankjewel nogmaals voor je interview Lonneke Kallemein! en dank Bébé Van Der Vlis voor het fijne contact!

L van Oostenbrugge

Mooie lay-out, fijne artikelen. Een mooi initiatief 🤗

J. Vermaak-ten Hoeve

Superbedankt voor het harde werk hieraan, leuk dat we dit in het dorp hebben!

R Musters

Een heel mooi uitgevoerd blad. Heel leuk om te lezen.

R Vreeswijk